Seri produk

Tambih deui
index_about_thumbs

Diadegkeun dina 2005, Plastron Téhnologi (Shenzhen) Co., Ltd. Nyaéta produsén profésional husus dina dewan pikeun konektor dewan, I / O Palabuhan sarta panyambungna éléktronik precision profésional séjén.

Taun 2020, perusahaan urang ngahiji sareng Dongguan Cheng Ting Electronic Technology Co., Ltd. sareng nyetél pabrik énggal "Plastron Electronic Technology (Dongguan) Co., Ltd." di Kota Qingxi, Kota Dongguan.Pausahaan nyertakeun wewengkon 3.600 méter pasagi, kalawan stamping, molding, bengkel assembly sadayana di imah.Kami ngalaksanakeun operasi prosés pinuh tina produksi bagian, perakitan ka FG sareng kiriman…

Tambih deui

laporan warta